
لینک *پایین مطلب *
فرمت فایل :Word (قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه:98
فهرست مطالب :
مقدمه :
روش تحقیق
جامعه مورد بررسی
حجم نمونه و روش نمونه گیری
مقیاس عزت نفس کوپر اسمیت[1] ( فرم آموزشگاهی
مقیاس سنجش مهارتهای اجتماعی ماتسون
بررسی روایی و پایایی مقیاس مهارتهای اجتماعی
آزمون عملکرد روان شناسی
روش تجزیه و تحلیل داده ها
رویکرد فردی[2]:
انسان از اوان تاریخ تحریری خود به موضوع رهبری علاقمند و کنجکاو بوده است و تاریخ اهمیت رهبران خوب را در زندگی، رفاه، سعادت و ترقی ملت&zwnj ها مبرهن می&zwnj سازد. در سده اخیرنیز به جهت اهمیت و ارززش موضوع بیش از سه هزار مطالعه و تحقیق تا سال 1980 درباره رهبری انجام گرفته است و تعداد پژوهش&zwnj ها در دهسال گذشته در بیشتر رشته&zwnj ها بیش از تعداد آن از تاریخ بشر تا آن زمان بوده است. از طرفی هر سال روشن و مبرهن می&zwnj گردد که رهبری اثربخش، در تمام سطوح جامعه و در تمامی سازمانها، برای حل و انطباق با مسائل اجتماعی و اقتصادی رو به رشدی که جهان با آنها مواجه است، حیاتی می&zwnj باشد. امروزه مهندسی مجدد ( باز اندیشی بنیادین و طراحی نو و ریشه&zwnj ای فرآیندها) برای دستیابی به بهبود و پیشرفتی شگفت&zwnj انگیز در معیارهای حساس، دستیابی به کیفیت جهانی ( استانداردهای ISO 9000[3] ) و تشکیل واحدهای فعال پژوهشی نوآوری در محصول و فرآیند) لازمه تولید و عرضه کالاهای با کیفیت بهتر و قیمت مناسبتر به بازارهای جهانی و منطقه&zwnj ای است.
از سوی دیگر ساختارهای گروهی سازمانها تا به آن حد پیشرفته&zwnj اند که جزء اصلی سازمانهای نوین را به جای « تک شغل سنتی » گروه&zwnj های موضوع روز مقوله « تواناسازی» افراد و گروه&zwnj ها و فلسفه « خود رهبری» است. و افزودن بهره&zwnj وری مؤسسات تنها با توجه به استفاده از حداکثر توانایی&zwnj های کارکنان، ترغیب آفرینندگی آنان، ارتقاء انگیزه و بکارگیری سبکهای رهبری صحیح و کسب رضایت آنان ممکن می&zwnj باشد.
بنابراین، رهبری سازمانی موضوع بسیار پراهمیت و پیچیده&zwnj ای است و پژوهشگران و اندیشمندان کشورهای توسعه یافته مساعی بسیاری را صرف شناخت و بهبود آن می&zwnj نمایند. به عنوان مثال « پژوهشگران ژاپنی با دقت بسیار روند مدلها و تئوری&zwnj های رهبری سازمانی را زیر نظر دارند، وبه محض انتشار و ارائه مدلی جدید، آن را در سازمانهای مدلها و تئوری&zwnj های رهبری سازمانی را زیر نظر دارند، و به محض انتشار و ارائه مدلی جدید، آن را در سازمانهای ژاپنی آزمون می&zwnj کنند و نتایج حاصل ار با موشکافی به بحث می&zwnj گذارند، باشد که گامهای آنها را، در تمدن جهانی سرعت بخشد» ( نقل از خلیلی، صفحه 183).
« لیکن روشنفکران و صاحبان اندیشه در کشورهای توسعه نیافته اکثراً&zwnj از فعالیت&zwnj های علمی کاربردی و پژوهش&zwnj های میدانی بومی دور مانده&zwnj اند. هنوز بر ما روشن نیست که سازمانهای موفق کشورمان کدامند، چه ویژگی&zwnj هایی دارند، تاریخچه و سابقه رشد آنها چیست. نقش مدیران در آنها چه بود، شیوه های مدیریت، آموزش، ارتقاء، استخدام و&hellip در آنجا چگونه است. و صدها پرسش دیگری از این دست بدون پاسخ با

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109584-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d8%a8%d9%83-%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d9%8a%d8%aa-%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d8%a7/
- ۹۵/۰۷/۱۰