رم رایگان

  • ۰
  • ۰
گزارش

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:36

فهرست و توضیحات:

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران

تاریخچه شرکت فرآورده&zwnj های گوشتی آمل

دستگاههای رخ گوشت

دستگاههای جدا کننده

دستگاه اتاق پخت

جهت اتاق پخت

ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها

گوشت

روغن

آب و یخ

آرد گندم

شیر خشک:

نشاسته

کارائینات

فسفات

نمک

شکر

ادویه

نیتریت و نیتراتها

اسید آسکوربیک

بهترین ماده نگهدارنده غذایی است که باعث تسریع در بوجود آمدن رنگ قرمز صورتی شده و به این ترتیب فرآیند عمل آوری را کاهش می دهد.

گلوکونودستالاکتون GDL

نقش مانند اسید آسکوربیک دارد و همینطور باعث کاهش ph می&zwnj شود.

خط تولید شرکت فرآورده&zwnj های گوشتی آمل (کاله)

مراحل مختلف تهیه سوسیس و کالباس در این شرکت به ترتیب زیر می&zwnj باشد.

1- تهیه مواد اولیه از بازارهای داخلی و خارجی: مواد اولیه مصرفی در این صنعت بسیار متنوع بوده و غالباً از بازار داخلی خریداری می&zwnj &zwnj گردد که پس از تایید کیفی و مرغوبیت که توسط کارشناسان آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت انجام می&zwnj گیرد. جهت مصرف به واحد تولید ارائه می&zwnj گردد.

2- آزمایش کردن گوشت:

گوشتهای گرم بصورت فوق لاشه که مهر تأئید دامپزشک خورده باشند از کارگاه تهیه می&zwnj شود. این گوشتها به علت اینکه زود مصرف می شوند یکی دو روز در سردخانه بالای صفر نگهداری می&zwnj شوند. اگر گوشتهای منجمد یا کارتنی به کارخانه برسد مدت سه روز آنرا در سردخانه بالای صفر نگه می&zwnj دارند تا Defrost گردد، سپس برای استخوان&zwnj گیری و چرخ کردن. گوشتهای به اتاق قصابی منتقل می گردند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109850-%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%83%d8%a7%d8%b1%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d9%8a-%d8%af%d8%b1-%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d8%a2%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7/
  • ۹۵/۰۷/۱۲
  • ali amiri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی